Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

Επισκεψη στο Κεντρο Παιδοψυχικης Υγιεινης Αθηνας (24 Νοεμβριου)

Το Κέντρο Παιδοψυχικής Υγιεινής (Κ.ΠΨ.Υ.) Αθήνας είναι ένα εξειδικευμένο Διαγνωστικό και Θεραπευτικό Κέντρο, που φροντίζει την ψυχική υγεία παιδιών, εφήβων και την προαγωγή της λειτουργικότητας των οικογενειών.
Με αφορμή τη συμπλήρωση 50 ετών αδιάκοπης, ποιοτικής και δημιουργικής λειτουργίας του Κ.ΠΨ.Υ. και με τον τίτλο: «Ταξιδεύοντας και Ανακαλύπτοντας την Ομορφιά των Ανθρώπων», διοργανώθηκαν από τις 20/11/2017 έως τις 26/11/2017 μία σειρά δράσεων σε επιστημονικό, εκπαιδευτικό, διαδραστικό και καλλιτεχνικό επίπεδο, στο χώρο που λειτουργεί, στην οδό Ηπείρου 17, Αθήνα (περιοχή Μουσείο).
Στόχος των δράσεων αυτών ήταν το μοίρασμα, η ανταλλαγή, η χαρά και η μετουσίωση όλης αυτής της επαγγελματικής πείρας των 77.000 περιπτώσεων, όχι μόνο από την πλευρά του Ειδικού, αλλά κυρίως του Ανθρώπου.
Η ομάδα των παιδιών του σχολείου μας παρακολούθησαν την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου τη δράση "Θεατρικό παιχνίδι και δραματοποίηση ιστορίας" από εξαιρετικούς ανθρώπους, που προσέγγισαν τους μαθητές μας με αγάπη και ζεστασιά. Η δράση ήταν διαδραστική και έτσι βοήθησε τα παιιδά αλλά και τους μεγαλύτερους να εκφραστούν με ζωντάνια, δημιουργικότητα και χαρά. Ευχαριστούμε την ομάδα του Κέντρου Παιδοψυχικής Υγιεινής για τη θερμή υποδοχή και την ωραία φιλοξενία τους.

Παρακάτω παρουσιάζονται ορισμένες φωτογραφίες που αποτυπώνουν μόνο λίγες από τις στιγμές ευχαρίστησης των παιδιών κατά την επίσκεψή τους στο κέντρο.